Volkswagen Service Quality Award
0

Nipex iz Tuzle među 100 najboljih u Evropi

Sarajevo-x.com
Ovlašteni Volkswagen servis NIPEX iz Tuzle se našao na listi 100 najboljih servisnih partnera iz Evrope, prema izboru Volkswagena. Odabir se vršio na osnovu procenta ponovnih opravki i indeksa lojalnosti kupca. Mjerili su se na mjesečnoj osnovi, godinu dana i na osnovu ankete zadovoljstva kupaca uslugom (CSS) u ovlaštenom Volkswagen servisu.

"ASA Auto, u saradnji sa agencijom Valicon, rezultate šalje u centralnu bazu rezultata CSS ankete u TNS - München. Volkswagen je ovog ljeta održao seminar na temu CSS Power Coaching što je svakako i dodatno pridonijelo laskavom rezultatu. Naš ovlašteni Volkswagen servisni partner NIPEX iz Tuzle je uvršten u najboljih 100 servisa u Evropi", istakla je Sanela Jusić, Rukovodilac marketinga Postprodaje ASA AUTO.

U periodu od 28. do 30. septembra 2011. Volkswagen postprodaja je u Wolfsburgu upriličila i svečanu dodjelu priznanja najboljima u Evropi. Rukovodilac servisa, a ujedno i vlasnik auto servisa Nipex, Saša Nišandžić imao je čast prisustvovati ovom zanimljivom događaju. Osim svečane dodjele priznanja, 100 najboljih servisera širom Evrope imao je priliku uživati i u ostalim zanimljivim sadržajima koje su specijalno za njih pripremile kolege iz postprodaje Volswagen AG-a.

"Ovo je za nas veoma veliko i važno priznanje koje nas tjera da budemo još bolji i istrajniji. Naš primarni cilj je konstantno poboljšavati uslove za naše zaposlenike, od radnog okruženja do usavršavanja i školovanja, kako bi nesmetano mogli biti orijentisani prema kupcima. To na kraju vodi pružanju što kvalitetnije usluge što rezultira zadovoljnim kupcem. Želimo da se naši kupci osjećaju sigurno u svakom pogledu jer je politika kvalitete, kao i moto firme Nipex 'Sigurnost prije svega', a govori o našoj orijentisanosti prema kupcima", istakli su iz menadžmenta NIPEX-a.

Vezani članci