{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nastavljena saradnja Peugeota i Sudske policije FBiH

4.10.2012. u 12:05
18
7
Nastavljena saradnja Peugeota i Sudske policije FBiH
18
Firma BLOK Sarajevo, ovlašteni koncesionar Peugeot vozila nastavila je saradnju sa Sudskom policijom Federacije Bosne i Hercegovine i realizovala novu isporuku vozila sa specijalnom namjenom. Isporučeno je osam novih Partner Tepee vozila, te dva Peugeot Experta.

Isporuci novih deset vozila prethodila je uspješna prošlogodišnja saradnja u kojoj su vozila zadovoljila sve sigurnosne kriterije i zadatke koji su postavljeni pred njih. Kao i u prethodnoj, vozila iz ovogodišnje isporuke prilagođena su specijalnim namjenama i služit će svakodnevnoj borbi protiv kriminala. Sva vozila posjeduju specijalnu sekciju za sigurni prevoz.

Peugeot je nedavno modernizovao izgled modela Partner i Expert, kako dostavnih tako i putničkih verzija, i opremio ih najnovijim tehnološkim dostignućima kako bi adekvatnije odgovorili na zahtjeve tržišta. Pored novog izgleda, vozila su dostupna sa Euro 5 e-HDi motorima sa najnovijom generacijom Stop i Start sistema sa kojim je smanjena potrošnja goriva i količina emitovanja CO2 gasa.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: