Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ce neki cigo zaduziti cim vidi versace
Ukro si mi riječ iz usta.. Cigo ili Šiptar u njemu do kraja mjeseca 100%.. Strasan mu je vanjski izgled.. Al izunutra prost ko volvo iz devedesetih..
Koje njesra od volana
Pa prošle godine u BiH su uvezana dva lamborgini urusa cjena 480 .000 sa porezom i pdv-om .
Ko je vlasnik !
when lambo?
Ubio se za Gasi Versace-a sa Kobilje glave, lik vec ima tri auta sa versace logom hahahahahah
Crnogorci na haparatima😆
Need 4 Speed.. Kad se sjetim
Mjenjam yugu bez kuke za ficu sa kukom Sifra: kuku meni kuku tebi
Imam skupe gaće šijo ih Versace
Za vrijeme komunizma u Hercegovini se teško živjelo. Nije bilo rijetko da kada dijete preraste neku košulju, roditelji odrežu rukave i kragnu i zašiju ih na džemper, pa da obogate djetetov džemper. Kao kofol ima košulju ispod. Uglavnom, s tim komentarom si me podsjetio na priču kad je pokojni djed otišao negdje na sijelo s nekim curama, skinuo se i na donjim gaćama mu preko cijele guzice pisalo Žitopromet
Bolje uzeti SV model za manje pare
klix olx portal
Rijetki I SKUPI Lamborghini Murcielago