Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cinjenica da se vozis u autu u kojem je netko ubijen je vise nego morbidno. A dati 1,5 za tako nesto je vise nego DEBILNO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesi li mozda cuo da postoje kolekcionari koji ce ga kupiti da popune svoju kolekciju, a ne da ga vozaju?
Debilu retardirani mater ti hebem sta ti znas o autima i sta ti znas ko je bio Tupac
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tupac je ubijen zbog svog pogleda na politiku, a ne zbog nekog obracuna bandi.
"a Tupac je pogođen nekoliko puta, tačnije, dvaput u prsa,"... ajjjj ciganluka od novinara, majko draga... Pa ima li ovim klixovim nebulozama kraja????
2pac je ziv umro nije dok je gudre i murije
respect za tupaca,al sto je previse previse je..zapravo ko voli nek izvoli
A ko je taj šu pak
Restauriran..., e sad jel lose restauriran pa se tragovi metaka vide na "panelima vrata"... Ili je fol pa fakat ostavili rupe. Ali na slici ne vidim rupe. Lose restauriran.
Jbt 2Pac imao 25 godina kad je ubijen, lik dan danas poznatiji od Mozarta... ja stariji od njega, maloprije igrica na telefonu igrao... tacno me stid :D
FOTO + VIDEO? Pa kako vas nije stid, postali ste ekskluziva
Memorabilia Americana - dokaz koliko je ljudska glupost evoluirala u 21. stoljecu...ljudi bez znatnih globalnih dostignuca se idoliziraju i njihove materijalne stvari se prodaju po nestvarnim cijenama! Tako cemo uskoro moci,kad Charlie Sheen mandrkne,kupiti i njegov jednokratni brijac za samo 1000 dolara na ebayu,HIV gratis.
meni najljepse 7-edmice ikad,...
a ko je tupak
znaci jos si pubertetlija !!!
Kada vec pisete clanak pa napisite ga ispravno i tacno. Covjek je ubijan kada su se vracali sa meca, a ne kad su isli na mec. Po vama tuca koja se desila u holu MGM-a se desila tako sto su 2pac-a ubili pa je covjek otisao u hotel potukao se i onda opet umro.
Tacno tako, 7. septembra bio na mecu, degenecio u MGM-u, kreno u Club 662 i upucan na putu do tamo.
Menjam uz vasu doplatu za granitnu kocku na kojoj je upucan Franc Ferdinand. Jos se primete brojni tragovi krvi na njoj. Cena takve kocke se krece oko 10 feninga ali je ova istorijskog znacaja. Kontakt na personal mail.
šerajte vjest Fadilu. eno ga hoće da kupuje neke aute, al jbg, ima samo milion na raspolaganju
Skontat će se Klixovci da mu doniraju ostatak, nije ni on nama svako.