auto
0

Na Petrol benzinskim pumpama od sada i ulaznice za koncerte

Klix.ba
Uz najkvalitetnije naftne derivate na Petrolovim benzinskim pumpama možete kupovati i ulaznice za veliki broj najrazličitijih domaćih i inostranih koncerata, utakmica i drugih sličnih zabavnih događaja. Petrol je jedini lanac benzinskih pumpi u Bosni i Hercegovini, koji u ponudi ima i ulaznice za različite društvene događaje, a to je rezultat ugovora s kompanijom Eventim, vodećim europskim distributerom ulaznica za razne zabavne događaje uživo.

Eventim najavljuje samo neke od zabavnih događaja ove jeseni poput koncerata britanske zvijezde Peter Gabriel-a već 5.oktobra, Vaya Con Dios 18.10. ili pop-rock senzacije benda Morcheeba koji će se održati 08.12.2013.

U ponudi ima mnogo stranih i domaćih zvijezda, a da slučajno ne zaboravite nabaviti karte za željeni događaj na Petrolovim benzinskim pumpama će vas na istaknutim mjestima uvijek aktuelnim popisom informirati o najvažnijim događajima u ponudi. Planiranjem izlaska i dobre zabave na koncertu najugodnije ćete ispuniti vrijeme potrebno za točenje goriva.

U svakom trenutku na benzinskim pumpama Petrola možete rezervisati mjesta na nekom od 200-tinjak zanimljvih događaja, koliko ih je otprilike stalno u ponudi Eventima.

Prilikom kupovine ulaznica na Petrolovim pumpama možete odabrati i željena mjesta, bilo stojeća ili sjedeća, na događaju koji ste odabrali posjetiti, a sam proces kupovine sa ispisivanjem ulaznica traje svega nekoliko minuta.

Petrol je za vas osmislio jedinstvenu ponudu na bh.cestama s kojom možete uštediti vrijeme i izbjeći čekanje u redovima te živciranje zbog 'ispadanja' servera prilikom on- line kupovine ulaznica – sa Petrolovih pumpi možete se kući brzo vratiti sa rezervisanim mjestom na željenom koncertu ili utakmici te ujedno i punim rezervoarom vrhunskog goriva.

Uz goriva najviše kvalitete Q Max, auto plina, plina u bocama i, najnovije u ponudi, ulaznica iz sistema Eventima, ne zaboravite da na Petrolovim benzinskim pumpama možete birati i između bogatog asortimana robe široke potrošnje, kao i različite opreme i osnovnih rezervnih dijelova za vozilo - guma, ulja i tekućina, brisača, sijalica i akumulatora.

Grupa Petrol u Bosni i Hercegovini trenutno ima 37 benzinskih pumpi.