Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak tebi svaka cast, da uspijes u svom poslu i doguras na sto veci nivo i da zivis od toga casno i posteno !
O Yugu??? Hoćete li vi sandže ikad naučiti pričati?
@pashasolidni svaka cast, covjek radi i ima znanje!
Posteno momak, svu srecu ti istinski zelim, i da uvijek imas posla i para.
@Ishakovich Zanatlija nije nikada gladan, ni u kojoj drzavi...
Neš jebat
imo sam i ja yugu ali mi se nije baš tako dojmio
Sretno ovom momku, jedan od rijetkih njegove generacije koji nije neki gamer, nego dečko zna uraditi svojim rukama. Svaka čast.
svaka cast. treba biti poseban i u poslu i razlikovat se od konkurencije. to garantuje i srecu i uspjeh.
Svi veliki ljubitelji oldtajmera od 400 maraka, što se ne nafurate na kakvog Mercedesa ili Porschea oldtajmera
Ovaj momak je kralj,država bi mu trebala dati poticaj da otvori automehaničarsku radnju i kupi potreban alat.Vi sugrađani Kakanjci možda možete pomoći u tome.
"Zastavina vozila nisu kao novija vozila da se kupi dio i zamijeni. Kod njih se mora znati šta su platine, klackalice, zazori, štelovanje ventila, sjedišta ventila, sve mora da se radi jedno po jedno i detaljno", dodaje naš sagovornik. Nek si ti meni ziv i zdrav, cijenim i postujem tvoj rad i trud, al ne moras samo kod zastavinih vozila znati to, ko god zna ista o masinskoj obradi motora zna i te osnovne stvari koje si nabrojao
Sramota od priloga!!!
@Alfa159 Sramota of priloga, 1/4 slike Yuge 1/16 slike Fiće. Decku svaka cast, ali bas se vidi da "predao" strasti. Garaza ko kod neke penzionerke samo nek je ima. Yugo oldtajmer??? Stvarno jadan prilog, a decku svaka cas, ali puno vise truda ulozi i nedaj da svako o tebi pravi prilog!!!
Da je drug Tito ziv odmah bi mu dao medalju, Yugu jednom kad rastavis ne more ga vis ni Zastava sastavit. I jos da dodam lijepi nas drug Tito
Volim ove što znaj "sastaviti i rastaviti" zatvorenih očiju, a prost kvar nisu u stanju otkriti a da pritom ne zamijene barem 5 nebitnih dijelova.
Čobo nemoj se uvrijediti al to nisu oltajmeri već trulje.
Svaka cast , nema nista ljepse nego raditi posao koji volis ,zelim ti puno uspijeha
Svaka cast i sretno! 😁
Yugo old taimer a Golf 2 svemirski brod
Lično poznajem momka , svaka čast!Poštujem svakog ko ima istinski hobi
@fbUser1588319183 nabi ga licno na racku
@semso kajtaz bas si papak