Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako veci broj auta predje na struju, porasti ce potraznja el energije, skociti cijena sto je dobro za BiH, jer struju izvozimo. Lose je jer ce i nama potrosacima poskupiti. Dobro je sto ce se smanjiti co2 i usporiti globalno zagrijavanje. Lose je sto ce nasi politicari probati da izgrade nove hudroelektrane,tj da daju u koncesije kinezima isl.
500km !!! Na more i nazad je toliko, Neum jos manje. Zagreb 400km, a Beograd i manje. Ovo ostalo sto vozam i ne treba mi vise...Ko ima love kao drugo auto pogodak pravi...Al hebiga, kod nas i bogati razmisljaju kao sirotinja, pa kupuju dizele...
ne samo to vec i punjenje je puno napredovalo ...... sa teslinim super punjacem mozes "napumpati" struje za 250 km u 30 minuta. stanes da nesto pojedes i furas dalje
budućnost je ovde. ko se na vrijeme ne pripremi, ko mu je kriv? sledeći korak su samovozeća vozila, proces je već u fazi realnog testiranja. ne upisujte djecu na smjer "vozač", ne očekujte da ćete se zaposliti u lokalnoj rafineriji za pet ili deset godina, ne očekujte da ćete zaraditi penziju kao taksista... stvarnost se nikad brže nije mijenjala.
to kod nas nece bit za sto godina. mi se jos bodemo sarafcigerima
biće, ne brini. nije bilo ni interneta prije dvadeset, a mašinci su radili na tokarskim strojevima. danas se to radi na cnc strojevima, 3d printeri lagano ulaze u masovnu upotrebu, a sirotinja pije pivu pred trgovinom, čeka od države da im sagradi famozne "fabrike" i čude se kako više nikom ne trebaju sa svojim zanatima.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nece u Bosnu stici sigurno...