Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd super, bar nije hrvatska zastava
taki smo ti mi
Iskrene čestitke momcima, svaka čast!
odlican uspjeh kad se uzme u obzir raspoloziva sredstva u odnosu na druge timove...cestitam!
Ljerka Ostojić, rektorica Sveučilišta u Mostaru i Željko Stojkić, dekan Fakulteta.. Kriju se od studenata al bukvalno!!! NEK VAS BUDE STID OVAKO JAVNO KAZEM. KAD STE DOSLI KOD STUDENATA I PITALI KAKVIH PROBLEMA IMA? KAKAV JE TO DEKAN KOJI SJEDI PO CIJELI DAN U KANCELARIJI? Ali bitno je da je upisnina povecana za 100 KM i da drugu godinu nema dekanskog roka. SRAM NEK VAS BUDE NA CIJELOJ ORGANIZACIJI NA FAKLUTETU. Zahvalite prof.dr.sc Snježani Rezić sto Vam fax drzi na nivou. Jedina osoba koja zasluzuje orden na faxu.
To live content with small means; to seek elegance rather than luxury, and refinement rather than fashion; to be worthy, not respectable, and wealthy, not, rich; to listen to stars and birds, babes and sages, with open heart; to study hard; to think quietly, act frankly, talk gently, await occasions, hurry never; in a word, to let the spiritual, unbidden and unconscious, grow up through the common – this is my symphony. ” ― William Ellery Channing
Swayer haman i ti posto Šaran
Dobri su, svaka cast.
Svaka njim cast ali samo da znate u Bugojnu ima napravljena formula prije 10 godima i vozi se i dan danas.
njihova zastava je sahara ne znam zasto su se uopste i trudili -.-