Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I osatvio vas kakvi ste i sada.Glupi,primitivni,nepismeni,ni za šta sposobni. Konačno rješenje za vas!!!
[Omer ibn el-Hattab - drugi Halifa] Nazvan je Farukom jer je rastavljao istinu od laži. Jednom prilikom, kada je došao u Medinu izaslanik Kisre pitati o muslimanskom kralju, pa su ga obavijestili da kod njih nema kralja, nego da imaju halifu. Potom ih je pitao gdje on boravi, pa su ga uputili prema džamiji. Potražio ga je u džamiji, ali ga nije našao. Rečeno mu je da ode na jedno mjesto nedaleko od džamije. Kada je perzijski izaslanik došao na mjesto gdje su ga uputili, našao je čovjeka kako spava u hladovini voćnjaka. Sam, sakriven od sunca, sa svojim štapom pod glavom, siguran i bezbrižan spavao je prvi čovjek najveće države tog doba. Ta slika je nagnala Perzijanca da kaže poznatu rečenicu: \"Pravdu si uspostavio, pa mirno zaspao\". Prvi je uveo poštu, plate i protokole. Uveo je mjesečevo računanje vremena za muslimane.
Pa kroz istoriju su svi atentati uglavnom izvršeni nad dobrim ljudima. A za sve primitivne komentare .... knjigu u šake i učit učit i samo učit.
Primitivci iskompleksirani! Samo se vozite na letećem ćilimu,ionako ste još uvijek u 15. stoljeću,žgadijo.
U našem džematu efendija voza leteći ćilim...
A sta ako papa oce da DR.KA??? Kako ce???
Ako ovo ide 258 km/h jebite me posred cmara.
A sta ce mu ovaj oklopnjak kad je tako dobar i posten, postene ljude rijetko ko da napada.
Uskoro ce i nasim politicarima trebat jedan ovakav
Katolici su silovali Komunizam, zahvalan sam im zbog toga bar.