Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve dok ne provozate ovo auto, imat cete misljenje da je sranje. Toliko o tome :)
@Dino99 Isto mišljenje imam i poslije vožnje.
@Dino99 ravna podnica, jos ako je duzi model... Koo kombii
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
smece od auta ova stara generacija.. vozio A klasu 2014 A250, 211 PS, oko 5000 km presla tad.. zvjerkica od auta, strasno zanimljiv za voziti medjutim, nesto preko 90 000 KM je previsoka cijena za ponudjeno.. dobro ubrzanje, dobro lezi u krivinama, AMG oprema i look... potrosnja tu i tamo.. ipak previse.. Ljubitelj sam audija, te smatram da se za taj iznos moze uzeti poprilicno dobar audi A6 kojemu velika vecina mercedesa ni u snu ne moze parirati..
sad nastavljaju s propasti s ugrađivanjem renaultovih motora u mercedese do 2.000 ccm. čujem da su samljeli oko 20.000 auta zbog loše prodaje.
Ova klasa je smeće , ali novije su mnogo dobre i ljepše. Uzmimo u obzir da je auto staro 20 godina pa et na kraju i može proći.
mercedes je bio najprodavaniji auto u njemackoj dok nije dosao ovaj auto. i tek sad su ponovo uspjeli da povrate primat, a kakva su im sad auta- ne mozes poredi sa onim krnitijama od bmwa.
izgleda ko ortpedska cipela.
S ovim reno-om se niko nije usrecio. Osim sto u voznji ispadaju proteze i kamanje iz bubrega, svaki kvar se na ovom krsu naplacuje duplo, vadjenje kompletnog motora za svaku popravku osim zamjene sijalica.
Autic je bombona, prakticnost, pouzdanost, dobar kvalitet izrade a niska cijena. Dokaz da se i mali auto može kvalitetno napraviti. Njegova prostranost unutra je nevjerojatna u odnosu na vanjske dimenzije. Danas je najbolji omjer cijene i kvaliteta.
Vozim ovaj auto već 11. God. Nevjerovatno vozko i prakticno auto. Podnica je ravna kad izvadim sjedista stane kazan za rakiju.Pouzdan 100%.veliko malo auto malo tvrđi al zato je ovjes kvalitetan ipak i on je merc.
Meni je ovo inace jedno od najglupljih i najruznijih automobila koje sam imao priliku da vidim. Jedino im jos parira americki PT Cruiser.
i audi a2
@Glupan98 nisi ti dzabe glupan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kazu vozila vise na krovu nego na gumama