Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brutalan kao i uvijek.
ne znam za vas, ali meni je baš glupo dati 90.000 eura za auto, brate za te pare stan uzet da zvoni i još ti ostane para da kupiš fino auto
a koliko vidim ovaj od 90.000 je najjeftiniji
Da bi shvatio zašto nije glupo dati 90.000 eura za auto, trebaš da razmišljaš kao osoba kojoj nije problem dati te pare za auto, a ne kao osoba kojoj je plata 1000 KM.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Ljudi se ljute kad neko napise "Nista bez svaba..." Ali stvarno nista bez njih, gledaj ba kakva auta prave... savrsenstvo
Sto jest jest. Nema bez svabe nista.
Koliko trosi i je li moguca ugradnja plina? :P
jedva cekam da se pojavi polovnjak na piku da nije puno preso...
'Koja je razlika između fudbalera i nogometaša? Nogometaši osvajaju titule !
@JanIIISobjeski, tako ie!! Samo neka je posteno, prepostavljam mislis na ove iz svinjskog sti zapinju za liniju šeanesterca pa sudija svira penal:)), jadniče!!