Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rival Audiju A7. Pa novinaru dragi audi nikada nije bio konkurencija mercedesu
@tarcin11, kako nije bio? I jedan i drugi su luxuri segment, obadava brenda svake godine sununprva trinpo prodaji u svime segmentu itd...mozda to bi iz Tarcina ne uzimate u obzir ali u svijetu automobila je tako?
@BW1 u nas u Tarcinu, samo se novi mercedesi voze
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Strasno. Dizajn obara, futuristicki. O masini necu trositi slova
drago mi je sto su ostali pravi obrtomjer i brzinomjer a ona cudesa sa viretuelim satovima
Znaci kupujes
Isti pezo 607
zadnjica sve vise lici na pasata cc
Mašina. Predobro izgleda.
Nemam ni za ficu, a ne za slr
Preglednost straga je dosta ograničena Prostranost na zadnjoj klupi nije toliko velika kako izgleda izvana Modeli sa zračnim ovjesom imaju visoke troškove održavanja Problemi sa mjenjačem kod lošije održavanih modela Dizelski motori imaju probleme s pumpom ubrizgavanja goriva Moguće curenje goriva kod dizelskih motora. I ovo je mercedes 🔩🔩💉
jedan dodi jedan covketu a jedan bakiru i molim lijepo 3 razlicite boje
Merdzo je masina sto godina bio
A sto vam turci zene po Tarcinu poj..e to ne govoris
Siptarska marka :zalio se šipac šipcu kupio nov merc.za mjesec izasao noviji kaze on jeb....m ti merce.ne mogu ni mjesec imat naj novija KOLA!😂
@ante k, tako je!! Reci im? Trebaju da se gledaju na onu gospodu iz Hercegovine u bijelim soknicama sto voze mercedese, doduse malo starije al eto:))
@ante k, neka si me bas prosvijetlio, vi bjeločarapaneri znate sta je mercedes, mi koji smo rodjeni i zivimo u pokrajini gdje se aj brend proizvodi ne znamo o automobilima puno, za tviou informaciju moj nick ime istoimene pokrajine u Njemackoj!!
Ja kontao JAGUAR kad ono kopija
Svako auto hvali al mercedesa vozi!