Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji vozač Formule 1 svih vremena - "Legendarni"Argentinac Huan Manuel Fanđo, koji je vozio Alfa Romeo,trijumfovao u pet šampionata, od 1951. do 1957.
Sergio Marchionne potvrdio je zanimanje za Formula Indy Ulazak u Formula Indy mogao bi biti sljedeći cilj koji Sergio Marchionne ima na umu za Alfa Romeo.
Tijekom Detroit Motor Show 2018, Sergio Marchionne, šef Fiat Chrysler Automobiles grupe, govorio je o želji da Alfa Romeo uđe u natjecanje Formula Indy. Nakon Formule 1 i suradnje sa Sauberom (što je dovelo do Alfa Romeo Sauber F1 momčadi), talijanski proizvođač mogao bi debitirati u još jednom automobilskom natjecanju i to u Sjevernoj Americi.
Kako sam ga volio gledati, pa jos kad pada kisa...kada si otisao nikad vise trke nisu imale takvu draz...svaka cast svim sampionima, ali ti si za mene one and only...vjecna ti slava sampione!
Legende žive vječno