Čari sponzorskog ugovora
2

Manchester United za upravljačem Chevroleta

Klix.ba
Igrači i osoblje kluba Manchester United primili su ključeve svojih novih automobila Chevrolet u sklopu sponzorskog ugovora s tim klubom. Izbor je usklađen s potrebama i životnim stilom nogometaša, s time da se Chevrolet Captiva pokazala kao jedan od najpopularnijih automobila.
"Chevroletov portfelj pružio je osoblju i igračima kluba Manchester United širok izbor koji odgovara njihovu životnom stilu, bilo da se radi o Captivi, električnom Voltu produženog dometa, ili kultnom Camaru i Corvetti," rekla je Susan Docherty, predsjednica i izvršna direktorica kompanije Chevrolet Europe. "Divno je vidjeti da Manchester United sada sjedi za upravljačem kako lige tako i naših automobila.

Osim preuzimanja svojih automobila, neki su igrači dobili i posebne savjete vezane uz vožnju i sigurnost od Olivera Gavina, vozača auto utrka Corvette Racing.

Robin Van Persie, koji je odabrao Captivu, rekao je: "Imam dvoje djece, pa je ovaj auto zaista dobar za mene - to je porodični auto. Prekrasno izgleda, to je dobar auto." Ovaj 29-godišnjak tek je nedavno došao u Manchester United, a već je polučio ogroman uspjeh te trenutno slovi kao najbolji strijelac Premiershipa koji se može pohvaliti s 19 zabijenih golova.

I njegov kolega, Nizozemac Alexander Buttner, odabrao je Captivu. "To je zaista dobar auto, velik je, a ja imam mnogobrojnu porodicu pa je dobro imati mnogo prostora kada negdje putujemo," primijetio je on.

Golman Sam Johnstone i Nick Powell odabrali su električni Volt. Vezni igrač Powell rekao je: "Osjećaj je drugačiji, puno je tiši... Djeluje futuristički, posebno s obzirom na uštedu energije."

Chevrolet Camaro s više od 400 KS i vrhunac serije, Chevrolet Corvette, najdraži su izbor napadača Waynea Rooneya, kao i odbrambenog igrača Patricea Evra, veznog igrača Michaela Carricka i meksičkog strijelca Javiera Hernandeza.

Wayne Rooney iskazao je zadovoljstvo svojim Camarom u kabriolet izvedbi: "Sjajan je, očito je da prekrasno izgleda i uzbuđen sam što ću ga voziti. Mislim, kada sam ih vidio sve na okupu, ovo je bio auto koji mi najbolje odgovara; dobro izgleda, a i dobro će ići. Odabrao sam ručni mjenjač jer mislim da je dobro potpuno iskoristiti karakteristike sportskog automobila."

Patrice Evra odabrao je Camaro Coupe: "Sviđa mi se oblik auta, fantastičan je. Upravo sam ga prvi puta probao voziti i stvarno sam bio iznenađen, dobro ide i zaista osjećaš njegovu snagu. Jako sam zadovoljan."

Michael Carrick je bio sretan što mu njegova Corvette GS omogućuje da sjedne za upravljač sportskog automobila: "Nekada sam imao Dodge Viper, ali već dugo nisam imao sportski auto, pa je ovo za mene velika prilika. Kada mi se pružila prilika da dobijem ovu Corvettu, odmah sam je zgrabio!"

Javier Hernandez je odabrao Corvettu kao svoj najdraži model u skladu s veličinom: "Pogledao sam Camaro i Corvette, ali ovaj nije prevelik, kao i ja, nekako smo si slični!" rekao je, "Ovo je jako dobar auto i jako sam sretan što mi ga je Chevrolet ponudio."

Chevrolet je postao Službeni partner kluba Manchester United u sklopu sponzorskog ugovora potpisanog 2012. godine. Chevroletov logotip nalazit će se na dresu 'Crvenih vragova' od početka sezone 2014./15.