Nevjerovatna ponuda
120

Mali servis samo 89 KM za Peugeot vozila starija od četiri godine

Dolaskom proljeća i sunčanih dana, počinjemo da se pripremamo za izlete, boravak u prirodi i putovanja sa našim najdražim.

Nakon zimskog perioda, kako bi spremni krenuli na put, vozačima preporučujemo posjetu ovlaštenom PEUGEOT servisu AC Blok i pregled ključnih tačaka na vozilu.

Redovno održavanje automobila od iznimne je važnosti kako bi vaše vozilo bilo pouzdano i sigurno na cesti. S tim u vezi, AC BLOK, kao jedini ovlašteni servis PEUGEOT u Sarajevu je pokrenuo program Održavanje 4+ kako bi vlasnicima automobila starijih od četiri godine pružio dodatni komfor i omogućio održavanje u ovlaštenom servisu u skladu sa preporukama proizvođača.

Iz ponude Održavanje 4+ za vas izdvajamo:

  1. Zamjena ulja i filtera ulja sa ugradnjom - 89,00 KM

  2. Zamjena ulja i svih filtera (Ulja, kabine, zraka i goriva) sa ugradnjom - 219,00 KM

  3. Veliki servis (Zupčasti remen, vodena pumpa, set mikroremena) sa ugradnjom - 597,95

  4. Zamjena prednjih i zadnjih kočionih diskova i pločica - 699,00

Peugeot stručnjaci su na raspolaganju svim vlasnicima vozila sa znakom lava, a napominjemo da jedino ugradnja originalnih rezervnih dijelova kao i korištenje usluga ovlaštenog servisa produžavaju radni vijek vozila.

"Ono što također treba naglasiti jeste da za svu ponudu u okviru održavanja vozila 4+ nudimo garanciju kako na rezervni dio, tako i na samo ugradnju", istakao je Dino Šačić direktor postprodaje u kompaniji AC BLOK.

Posjetite nas na adresi Džemala Bijedića 253 u Sarajevu, a vaš termin možete zakazati i putem maila [email protected] ili na broj telefona +387 (0) 33 282-004 i ne zaboravite pripremiti vašu servisnu knjižicu, kako bismo mogli evidentirati radove.

Mi najbolje poznajemo vaš PEUGEOT, AC Blok Sarajevo.