Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E da ti je be m we... i ostalo sveee "Dobro, kuća je obična daščara, ali neka ga kraj mene, poginut' ćemo together"
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
Konji žive na udaru uragana i prave kuće praktički od šperploče. A mi na klizištima dižemo trokatnice od cigle i betona, po mogućnosti sa 16 balkona i ogradama od kovanog željeza.
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
Lijepo to on ko Bogatas nema novca u gradu da parkira u garazu vec ode u Banku daje auto u uslugu dok se vrati Curveta super a on novac sacuvao
Svaka cast za bengu ideja je boli glava Ali jarane nabavi djevojku barem vidjeces meraka osim aki nisi nastran odna ti je bolje sa bengom
Zamisljam kako li bi to bilo da kod nas ima uragana pa da ih nazovamo nasim imenima :) Uragan šefika prijeti sa jugoistocnog ciklona, i smatra se da ce biti jaci i od strasnog uragana Sejfudin, koji je satrao ustikoLnu proslog proljeca.
Da li mu je neko rekao da ova njegova kuca od drvenih letvica ne moze prezivjeti ni jugo sa ivana, a kamo li ove njihove fancy uragane sto i imena i prezimena imaju?
Kralj
Brat moj lijepi.. (nemoj da bi mi ko rimovao dolje u komentaru)
topli brat?
moj te zalijepi (ne tebe, nego to je rima)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DOBRA KOCKA TOP
A zenu ostjeraj vani :)). Sala mala
neda brat masinu po cenu zivota
hahahahh
vjerovatno se najebav'o u njemu pa ne da uspomene...tako isto ni ja nisam mogao da se odvojim od svog krša i uspomena haha. kod auta najgore je imati neko prosjecno "srednja zalost" auto , treba ili da je zvijer ili da je starudija neka skroz..cudno ali i jedno i drugo privlaci trebe jednako.
Ja sam zivot svoj stavio na kocku...
legenda,.....svaka cast na orginalnosti
budala