Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joooo guma u ovog zadnjeg auta, ko od bicikle, jes to punjene gume ??
perodua kelisa...
Dva i po dolara? To je stvarno jeftino. Četiri dolara i sedamdeset osam centi? Ni to nije skupo. Manje od šteke bijele Drine. Fiat Palio manje od devet i po dolara? Odmah kupujem sedamnaest komada. E, moji nepismeni prevodioci, ni toliko od osnovne škole niste zapamtili da zarez iza broja označava da slijede decimale, da je ovo američki način pisanja, a da se u cijeloj Evropi piše tačka iza brojeva koji označavaju hiljade. Osim ako se nešto ovih dana nije promijenilo, ali čisto sumnjam. Provjerite kod nekog osnovca iz trećeg razreda, molim vas.
bice oni josh jeftiniji
i golf 2
Dacia Sandero, Chevrolet Spark, FIAT Seicento, KIA Picanto... Ako bas hocete da budem bezobrazan, onda i Proton Savvy, Suzuki Alto, Suzuki Splash... Hocetel\' jos?!?!?!