Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima zaista predobrih auta, ali meni je Lamborghini bio i ostao broj 1. Ima nešto u dizajnu što me obara s nogu i gotovo. Eh, da je jednom i sjesti u to čudo, ali nisu prilike.
Kod nas seljačine znaju samo za Panameru...
mojne, a A8?
@PravdaIstina Hoces da kazes da je Aventador ili Huranacan nekvalitetno vozilo? Za tvoju informaciju Lamborghini je dio VW-Audi koncerna vec dugi niz godina, pa tom logikom su kvalitetom vrlo slična vozila... Pogledaj i ti ponekad TOP GEAR (Grand Tour) gdje su bukvalno ismijali Panameru kao "nešto ružno, ogmromno i sporo..." Top Gear je zabavna i popularna emisija o automobila, Captain Slow !