Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Informacija veoma korisna za gradjane BiH.
Šta je ovo unutraa !? :O Ovo nisu kola, ovo je SVEMIRSKA KOČIJA! :D
Pa kad bi ovo dobio u ruke, fasovo bi sidu za dva dana :)
Lamborghini je Audijev, tako da nije da oni nece da slijede Ferrari, nego nece sami sebi da prave konkurenciju posto vec imaju u toj kategoriji Audi R8
Ali i Porsche spada u VAG Gropu, a ipak proizvode 911 koji je konkurent Audiju R8
U pravu si Marko, s tim da bi gosp. traktorista trebao znati da oni koji kupuju Lambo (makar i bio u vlasnistvu Audija) ne kupuju Audi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mislim da ce tesko zadrzati atmosferske motore, jer su sve stroziji zahtjevi u vezi zastite okoline a vecina automobilskih proizvodjaca prelazi na neatmosferske
V10 je Audijev motor. Sa Aventadorom je u historiju otisao Lambo V12. Imate Quatrro pogon. Ima li Lambo vise ista svoje?