Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za te pare dvajes' hamvija da kupis...
zadnja svjetla od lade
Ovo neka zejebancija? Dizajn enterijera i eksterijera podsjeca na 90te.
Pa da si procitao clanak znao bi da je LM002 proizvodjen od 1986 do 1993. Ovo je "vintage" terenac.
aaa gadosti
4 posebna sjedista izgledaju ugodno, ali sve ostalo izgleda ruzno
A kasetas isti ko u mene u golfu, a nije ni bio jeftin, 40marki
Inspiracija Amerima kad su odlucili napraviti Hummer H1 :-)
Vrijedi svakog feninga ovih auta možda ima još 5 u čitavom svijetu ako i toliko sječam se da su američki vojnici u iraku raznjeli jednog ovakvog koji je bio u vlasništvu Uday Husseina,Sadamovog sina
@BikKojiSijedi Da raznjeli da bi kao "demonstrirali utjecaj explozije auto bombe ispred betonskog zida" i to je bukvalno njihovo "obrazloženje"
Sjećam se podatka iz nekog auto magazina da je ovo trošilo do čak 80 litara u ekstremnim terenskim uslovima
Pa nema tenk V12 benzin. Uostalom Diablo sa V12 motorom je trosio 41 litar gradske. Malo se informisi. A ima ruskih vojnih kamiona koji su trosili i preko 100 litara. Kad guglas malo vodi racuna o starosti vozila za koje ti izbacuje podatak, a nije sve ni u guglu ima nesto i u glavi, ostalo iz vremena prije interneta :)
Kakav je ovo sataraš? O.o malo Puch malo Lada a pod haubom serenada... :D