Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komunjare i rusi jos ni danas ne znaju da ugrade airbeg u auto toliko o napretku i intaligenciji propalih komunjara kako u ladi tako i u zastavi, smece ostaje smece!!
gdje si intaligancijo
@krampus izvoli te sta treba?
Jednom vozio u planinu, stazom za izvlacenje trupaca. Usao u kanal dubok oko pola metra, tocak nije ostao u zraku nego je ostao na podlozi.Ostao sam u cudu koliko se razvukao amortizer i opruga. Garantujem da nijedan, ali nijedan SUV to ne bi mogao, sem ako nije za Relly. Niva je stroj.
Šta ima besmrtna! Ni ne izađe iz salona kako treba već umre! Ljudi je hvale jer je najjeftinija i nisu imali prilike vozat druge terence! Lada je dno dna!
bas tako porediti ladu sa japancima je apsurd a cijena takodje nije mnogo razlika kad su u pitanju polovna auta!
ubilo se za nase ceste, zali boze ista bolje voziti
sta kæ besmtno ona trune na sat...
valjda su na kraju riješili nepodnošljiv smrad benzina u kabini :)
smece obicno
sta ti vozis
malosutra633@ sigurno bolje auto nego ovo smece
Jeste ruzna ,jest tehnoloski zaostala ali licno meni budi pozitivne emocije i sjecanja.1999 godine radili smo sanaciju 400 KW dalekovoda Visegrad-Zvornik.Tada sam iz Zepe dosao do Srebrenice t.z alahovim putem koji niko nije koristio 4 godine.Ladara se bas pokazala tada,na par piklica mislio sam da nemam sanse da ih savladam ali Niva nije mislila tako.
vozio sam ovo nekad u vojsci i poslje rata u firmi u kojoj sam radio, kanta nad kantama, ali uzbrdo i nizbrdo po bilo kakvom klizištu .. neprevazidjeno
Imati ju kao drugo, sekundarno auto, pa ponekad sa njom otici u planinu i izmeračiti se, neprocjenjivo. Imati je kao osnovno auto, pogotovo nekome ko prelazi vise kilometara i ko zivi u gradu gdje su guzve je pogubno i za zivce i za novcanik. Troši ko¨tenk,a često moras i mehaničaru...ko kaze da ne, laze!
@d4d0 cuj kao drugo auto, jest al za one koji nikad nisu u drugo sijeli kao toyota,nissan i ostalo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)