Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cistai plagijat nove Opel Zafire, posebno zadnji kraj :) http://tinyurl.com/hamopipaekipa Po obicaju, malo dotegni i hvali se da si uradio dizajn :)
pravo dobar :)
BMW razvio motor sa tri cilindra i 1,5 ccm..snaga: 180 KS; Za ljubitelje skode, pardon audija..jedan od \"najsnažnijih\" audijevih motora je 2,0 turbo sa 170 KS... Ostavljam na slobodnu procjenu da se zaključi ko je najsportskiji i najbolji proizvodjač automobila na svijetu!
Za samo 500 evra mejsecno... Ako narucite odmah, dobicete i set kuhinjiskih nozeva i to nije sve... :D
sta je ovo mercedes A klasa ili B hahaha
ako ništa ljepši od Mercedesove B Klase, koja ima one \"slinave\" farove :)
STA COVJEK NECE VIDJETI NA OVOM KLIXU SVE SAMI PAMETNJAKOVICI,BMW PROKUHA STALNO,DRUZE NISI TI NIKAD BIO PORED BMW-A,A KAMOLI VOZIO,JER BI ZNAO DA SU TO VRHUNSKA AUTA.
ovo kod nas mogu samo kriminalci da si priuste (tu ubrajam i politicare jer su oni najgori)
Pa ljudi zar ovo nikome ne lici na Mercedesovu B klasu?!
nemas ti bas pojma, ja imam bmw u najvecoj guzvi, koloni, ljeto, 40+ na asfaltu i kazaljka temperature mi se nije nikad ni na pola popela a ima jos 2 crte do crvene. Isao sa njim na more bezbroj puta isto, brdo gužve i sl, nikad, al nikad povis pola. Trebao si ti do mehanicara da vidi sta ti je sa autom, al predpostavljam da ti u stvari nikad nisi ni sjeo u bmw, a ne vozio
kad vidim ovakva auta,tacno zaplacem jer znam da ih nikad necu moci imati,dozivotno cu voziti golfa dvicu :((
sto sam ja ovo napisao sta mi je????
sad ce doci levat da kaze kako je novi megane ili clio RS bolji od ovog vrhunca dizajna i tehnologije
znate li da bmw nije davao garanciju na svoja vozila sve dok im eu nije donijela zakon da min garancija na sve eu proizvode mora biti 2 godine. A inace je pravo nekvalitetno auto uvije se kvari i non stop pregrijava i kad je sve uredu. Ako neko hoce ovo da opovrgne onda nikad nije posjedovao bmw-a.
engineering at its best! 190 konja, i manje od 2.5 l / 100 km potrošnja. Ovo će da pomete B klasu mercedesa...