Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo s e rite jarani ... ebo li vas audi vise...sta god da izade novo vi niste samozadovoljni. volvo naprijed u pobjede nove, u sarajevu ih je sve vise i vise.
ovaj ljepse izgleda http://www.autoblog.com/photos/citroen-metropolis-concept-4/#photo-2946000/
Vozao Audi pa Audi pa uzeo novi S80 - i nema nazad. Ladja, Pantitju - Ladja. Toliko, hvala.
Stvarno, nisam znao da nije Rus :)
Volvo nije RUs.
Ma Rus je to, mora da valja :)
-VOLVO..........--najbolja limarija na svijetu.....!
pozadi
\"utire put\"? wtf?
dobar auto samo u slucaju bocnog sudara djaba mu sto je volvo...
Zanimljiv pokušaj Volva da uđe u high klasu luksuznih auta... mada mi se ne sviđa što su od pojedinih drugih modela uzeli ponešto... a imaju malo svoga.. 1. profil auta, i zadnji dio podsjeća na Audi A7 2. zadnja vrata se otvaraju kao Rolls Royce-a Enterijer mi djeluje kao da mu fali dosta stvari naprijed... rupe za izlaz zraka, itd...
ima 3-4 dana i ovome.