Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne izgledaju lose
Ovo s traktorima je bilo dobro...A modeli bezzzveze...
@Akademik mama ti se kupa gola
@@faust bolje se transportovati i traktrorima vec kao sto ste se vi vozali iz Srebrenice u civarama i tackama...slike su vam bile ovdje na sarajvoxcomu prije par dana sutite i nejavljajte se bolje vam je
to auto sam vidio jos 80ih u filmu batman... imaju li ista novije, ili pametnije smislit...?
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
\"Bolje ti dizajniraj aerodinamicne traktore, prosli put ste bili spori pa vas pregazila sopstvena vojska u bjezaniji \" hahahha nek si mu reko care !
Bolje ti dizajniraj aerodinamicne traktore, prosli put ste bili spori pa vas pregazila sopstvena vojska u bjezaniji
malo se furaju na batmobile...
meni lice na usisivace....
taalulah sta ti znas pappane sta je moderno i sta je design. idi dizajniraj minarete, to vam je maksimalan doseg.
Nigdje veze s vezom, ko gleda starije filmove zna da su skoro sve te ideje bile u filmovima iz 80ih / 90ih ...