{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Objavljene fotografije konceptnog BMW-a X7 iPerformance

Piše: E. T./Klix.ba
8.9.2017. u 07:56
379
53
Objavljene fotografije konceptnog BMW-a X7 iPerformance
379
Nekoliko dana prije početka Sajma automobila u Frankfurtu na internetu su se pojavile fotografije konceptnog modela X7 iPerformance s kojim BMW najavljuje produkcijsku verziju svog budućeg najvećeg SUV-a.
Glasine o konceptnom modelu X7 u zraku su već nekoliko mjeseci. I dok su u BMW-u u završnoj fazi testiranja buduće produkcijske verzije svog najvećeg SUV-a u koji će se moći smjestiti sedam osoba, fotografije koje su osvanule uoči samog početka Sajma automobila u Frankfurtu pokazuju šta se krije iza „nečeg velikog“ što je najavljeno iz bavarske automobilske kompanije.

I s konceptnim modelom X7 BMW sugeriše da će svoj najveći produkcijski SUV nuditi sa sedam sjedišta, iako bi se prema objavljenim fotografijama moglo zaključiti da će ponuđeni prostor u trećem redu biti dovoljan samo za djecu.

Za više detalja o samom konceptu (o čijem su izgledu mišljenja veoma podijeljena), ali i budućoj produkcijskoj verziji BMW-ovog najvećeg SUV-a ipak ćemo morati sačekati da se upale svjetla frankfurtskih sajamskih reflektora.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: