Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek ista priča ko da svi svaki dan prelaze 1000km šta ti treba vise od 500 ako imaš razvijenu mrežu punjaca i punjač kući.
Samo snijeg i minus testirati.
Testiraj ga sa vozacem i tri saputnika pa ce preci 400km, poznata mana el-auta je teret i zima
Samo snijeg i minus testirati.
Kad se izume vozila koja non-stop imaju dovoljno energije za pogon, javite, ova diskusija 200, 600 km, a u stvarnosti 100, 250, je bezvezno natezanje ko je bolji, a nijedan nevalja.
Sta je ovo ovako nakaradno, hajde sto je BMW poceo praviti nakaze nego i Mercedes. Jedino jos Audi ima normalan dizajn medju ovim nakazama
Nizbrdo mozda
Ali je mmogo ruzan izgled ovog modela.
Prica za malu djecu, prodje sa prosjecnom brzinom od 100 kmh, zatim specijalne gume idealno vrijeme temperatura itd, u stvarnosti ako obican korisnik predje 600 kil bit ce velika stvar, to je ista ona prica da passat trosi 2.1 litar na 100 km.
Isto tako prede i tesla 600km… naravno da se testira u idealnim uslovima. Samo problem je postao sto se tesla u zvijezde ukiva, a ostali se pljuju…
Pa i obicni Passat dizel predje 2300 km na rezervar goriva pod istim Hypermiling uslovima i voznjom.... Pun Youtube ...