Premijera u Detroitu
0
Lexus LF-LC kao prekretnica
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam šta je smiješno, al hajd dobro prihvatam. Kad bude glupo javi mi da se popravim, samo me molim ispravi u navodima.
Vuče, mnogo si smiješan, samo ti to mogu reći :D
Za snijeg ne znam, ali ako te nešto zabolilo brzo doktoru da ti to fikne. I ako te ne zanima preskočiš članak pa čitaš nešto po svom ukusu. A šta ja čekam, pa čekam nove informacije i uporedne test vožnje, a ako se posreći možda uđe u izbor pri kupnji nove makine.
wtf? sta cekamo? jesi ti normalan? Vuče . .cekaj ti koliko hoces, nas ostale zaboli qu za Lexus i Toyotu kao i za ovaj snjeg sto pada :)
SMRT PRIMITIVIZMU VOZACA GRAS-a!! GRAS uskoro dize cijene karata na 2,50 km kako bi mogli da voze LEXUS LF-LC kad nisu na poslu!!
Auto je odličan, a nije ni čudo ako je od LEXUS-a. Članak osrednji. Prvo nisu stvarali auto od nule već su se ugledali i na tehnološka i na dizajnerska rješenja Lexus-ovih modela LFA i LF-Gh (hibridna tehnologija). Samo predstavljanje auta je neplanirano užurbano jer su procurile informacije i snimke na internetu. Tehničkih podataka nema, ali insajderi predpostavljaju da je baza automobila budući postroj (malo skraćen) na kom će biti predstavljena nova limuzina serije LS. Dakle nije prototip nego planirani model, koji će možda doživjeti male korekcije. Čekamo.
moj dedo istog ovakvog, samo Yugu plavog .
Sad ce nasi levati rec da je audi buducnost. hahahahaha
-Jos na YouTube----(VIDEO) ukucaj .....autodoktor....!
Hatidza, ckapi za 10!