Nova era za Subaru
0
Legacy Concept stigao u Detroit
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rajvosa u pravu si skroz...ima istu liniju kao infiniti g35,ali opet...subaru je subaru...ovi ovdje sto pljuju po subariju ocito nemaju blage veze o kvalitetu ovih automobila...subaru ne samo da je mercedes japana vec i cijelog svijeta...da imam,a nemam, love ja bi ga sutra uzeo
...isti kao nova linija Mazde 6. Jos kad ga za godinu dvije ogole od svih ovih djidjavih detalja, auto ce biti grozno. Ali da imaju motore.... imaju!
Kombinacija Opel Vectre i Opel Insignie. Japanci ponovo kopiraju sve sto mogu. Fuj!
cista kopija infiniti r35-ice
Oni kojima je vazno kako \"izgleda unutra\" i koliko se srednjeskolki okrece za njima neka kupuju nesto drugo. Ostavite ljude koji uzivaju u mehanici i voznim osobinama na miru. Da je toliko skup, a obican, pa valjda ga niko nebi uzimao...
Subaru je uvijek bio čista tehnika i uvijek će biti ljudi koji su spremni i da to plate, a oni koji traže estetiku neka potraže neku drugu marku.
Nuto, opet neki Subaru i Detroit, sta ima kod nas!!! Pustite druge, oni rade svoje, mi moramo svoje. Pa sta vas uce i ko vas uci u pm.
Razer pojma ti nemas! Dosada je subaru bio kutija a tockovima... I sada, kada je znat na mehanici ispecen, samo radi takvih poput tebe treba da i dalje prve kutijase? A sad sto je tebi mazda bolja od subaru-a jebiga, tvoja stvar, znas onu latinksu - De gustibus non disputandum est! Nego da sumiram, evoucija uautomobilizmu je neizbjezna, kako u mehanici tako i u dizajnu, uvijek ce biti nezadovoljnika tako da je svaki daljnji komentar suvisan!
\"Ovaj legacy koji se u Australiji......\" koji ovaj legacy? ovaj sa slike???? ovo je konceptno auto, pise ti gore. ovo se jos dugo nece vidjeti na cesti mozda ni tad
E vala Subaru zadnjih godina je postao bas sranje. Ovaj legacy koji se u Australiji zove liberty je nula. Skup a obican. Honda Accord Euro je jeftinija daelko bolje izgleda iznutra a ima i jaci motor 140kW 4 cilindra. Liberty samo 130kw ako je bez turba. Impreza je jos gora. Nekad bila super auto a sad izgleda ko Hundai Accent jeftino. Nek crknu. Za one koji neznaju Subaru on se nekad zvao mercedes japana i samo se proizvodio za izvoz. Mazda 6 je takodje daleko bolja izgledom a i jacinom motora.
jes sranje ...