Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vec lici na nesto . Da je meni ovako nesto ,biobih ja zadovoljan.
bice sa ladom kao i sa skodom.skodu digao vw a ladu ce reno i nisan
Cuj Lad obecava, mora da ce je Duduk kupiti kao veliki rusoljubac. radje biciklo nego rusko auto, smece.
Dok svi proizvodjaci vec odavno imaju digitalne displeje oni tek sada imaju i to u konceptu. O motorima da i ne govorim. Da Rusi nemaju nafte i plina bila bi vec dva svjetska rata od radpada SSSRa.
dzaba sve kad je to lada :Đ
Ekstra, svidja mi se dizajn 10+, ako ostalo bude na nivou auto je za pozeljeti.
ljepša je i o d juke i od qashqaia.... čak mi ne smeta ni onaj ogromni natpis lada na gepeku....
a sta cemo sa mehanikom, podvozjem motorom, unutrasnjostii,.,
rusko sranje.
Kao i avioni, tenkovi i ostala tehnika... Pojma ti nemaš balo... Rusi jednostavno nisu htjeli da ulažu u auto industriju, da hoće mogli bi biti iznad ostalih.
https://www.youtube.com/watch?v=sLfLXdPRgQM hebiga ne kontam ove ruse, kome oni kontaju to prodavati?
One stre nive sovjetske nisu bas bile naj sto se tice masine ali brate kad ide ide gdje ti bog hoce blato pjesak planina mocvara rijeka nema frke prelazi sve!!!!
Not bad.
Hahahhahaah da neće biti kao i Lada Granta što ju je Putin testirao. Uspio je upaliti nakon više od pola minuta. https://www.youtube.com/watch?v=UvLfQxfRiUQ
Heheh, dobar.. :D Narodu Lada koja se jedva upali, a sebe u Kremlj u Mercedesu. To je pravi preSjednik: https://www.youtube.com/watch?v=H9_8IK3Sy8E
močan
jednogrli,,ili dvogrli karburator?? 4 ili 5 brzina??air bag??klima??? pasel nesto sa profila??
Lada se pokvari dok je prevezu od fabrike do salona :)