Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li koji golf dvojka da leti ? taj bi u Bosni bio hit definitivno i zauvjek... yeb.es ove zaobljene - golf ll je zakon hocemo leteci golf ll ili cemo se zaliti gdje i kome stignemo :))
pozz ja bi da narucim nekoliko komada za strae dane ako budem ziv ako moze :))))))))
nevaljaju ova auta, ne zagadjuju... :)
Ti si mozda kontao da oni misle da je pogon motora na vodu, ali ja mislim da je uperavo hidrogen a ne voda, i zato ne vrijeđaj ni redakciju ni čitaoce nego se malo smiri i idi spavaj pametnije ti.
Ti mi nisi jasan neznam sta zeliš da kažeš, oni su samo napisali da je pogon pomoću hidrogenskog motora. Neznam šta si ti u tome umislio, pa počeo pričati o hidrogenu i predmetima iz petog razreda, razbudi se.
vi lažete ko onaj politikin zabavnik , kad sam bio mali glavna novina za djetinjarije lafo eto nama napretka, samo se trebamo odreć bosne i sve će bit svemirski ekstra..... al u k....
http://www.youtube.com/watch?v=LeNEXj24MD0
hocel i ovakve cure biti 2053.??
Koje njeSra !! Kada vidim sto zamisljaju ljudi auta buducnosti i gradove mislim WTF??? Koje budalastine.. ;)
prese.ravanje
opet ste zakasnili, ovog puta 12 godina. 1998 je tekst 90% istog sadrzaja skraban po srpskim eurekama, ukrstenicama i tome slicno. U junu 2002 godine je Discovery channel takodje predstavio pogled u futurizam , potpuno identicnog sadrzaja. sve u svemu... kasnite iza ostalog svijeta najmanje desetak godina. srdacni pozdravi. BM.
Ima samo jedan mali problem. Hidrogen je, što se inače uči u petom osnovne, na našem jeziku VODONIK ili VODIK. Hidrogenska bomba se uvijek zvala i vodonična bomba. Hemijski simbol mu je slovo H (hydrogen) zato jer se u grčkom, iz kog jezikao ovo i dolazi, voda kaže HYDOR. Ali čovjek vam lako može oprostiti ovu malu nepreciznost kad se sjeti da u prosjeku cijela vaša redakcija ima dva i po razreda osnovne škole, tako da se više ne može ni očekivati. Kao ni od prosječne publike koja vas čita. A vi i dalje pričajte, samozadovoljno, da ste najposjećeniji portal i blabla. Ima puno posjećenijih po svijetu, okači malo turbofolk muzike, malo seksa, malo nasilja, malo sporta, bit ćete JOŠ posjećeniji
aa ovih japanaca .j.eb.o ih caca samo bi nesto radili , pravili ,cackali
hoćel trebati homologacija eurpskih auta iz europe za europsko tržište i norma euro III
SVE JE TO FINO ALI AKO? \"\"\"\"\"\"\"\"\" BILDERBERG GRUPA \"\"\"\"\"\"PRISTANE NA TO ... A TO OVAJ SVJET NECE NIKAD DA DOZIVI ... TAKO DA NEMOJ TE TROSITI MOZAK NA TE BUDALESTINE , VOZAJ TE SVOJE SMRDLJIVE BENZINCE I UZIVAJTE...