Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bezze
E jbg više, napišite da se može na facebook preko retrovizora
Viđeno davno na Audi Prologue i Audi Q6 e-tron konceptima. Samo daj Boze da nikada ne postane serijski, preruzno je.
Ante ne dusi me
@BW1 informiran samza razliku od tebe. Zivio mi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hahaha..jooj mi smo neprikosnoveni. ovo isto kada se poceli proizvoditi touch display-i na mobilnim uredjajima. "s.anje, ne mozes mokrim prstom dirati", "ne mozes rukavicom", "bice preosjetljivo"i slicni komentari. uglavnom skoro svi su ostali tada pri obicnoj tastaturi sa dugmicima i kao niko nece to "s.anje" kupovati...a vidi danas situacije...hahahahaahaaa sutite i divite se novoj tehnologiji ;)
@no1_name Nekad davno kad je dolazio kolor tv, '70 i neke, sjećam se da su mnogi govorili, ma yebeš to oči zabole od tih boja...;))))
@Doc Holliday hahahahaah...upravo to. BRAVO :)
Kao prvo sigurniji sam kad direktno pogledam na spiglu i zbog dugogodisnje navike na spiglu tesko je vjerovati displaju a kao drugo parkiranje u rikverc pomocu kamere je teze zbog orijentacije ... Dakle suvisna glupost koja samo dodatno kosta i da bude fazon neki...
jeli euro 3 ?
@ante k Jesi li ti provokator ili Bosanac katolicke vjeroispovjesti?
@ante k Ako si rodjen u Bosni onda si Hrvat koliko sam i ja kinez. Ako tvoja vjera odredjuje tvoju nacionalnost onda nisi ni Hrvat ni Bosanac vec obicna budala.