Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednom sam dosao sa granice Scepan polje do Sarajeva na rezervi. Nisam bijeda,vec nije bilo pumpe do Pala
nije stetno i pici baki kolko mores ti si njeg uzo ne on tebe
“Teško je biti supruga predsjednika Bakira Izetbegovića i voditi Klinički centar. Radi se o odličnom menadžeru. Opću bolnicu je ostavila u odličnom stanju. Ljekari na KCUS-u više ne rade privatnu praksu, nema koverata”, kazao je 25. jula 2017. godine Elmedin Konaković gostujući na N1 televiziji.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma golf 2 zakon ako nije na rezervi pokvari se
Pežo dizel 307 2.0 i 1.6 80km komotno
Duže od 5 godina uvijek sipam pun rezervoar i uglavnom vozim dok se rezerva ne upali. Tad naspem 40-42l, a po fabričkim podacima kapacitet je 53l. To teoretski znači da na rezervi mogu debelo preko 100 km preći.
Primjer broj 2; Vožnja na rezervi može biti itekako opasna za vaš auto. Na taj način može doći do oštećivanja vitalnih dijelova auta, pogotovo ako je on stariji i na dnu spremnika goriva se nagomilalo prljavštine. Pumpa uvijek vuče gorivo sa dba rezervoara bio on prazan ili pun..
Kada novinarčić glumi mehaničara, pazi ovo ,;Primjera radi, katalizator je jako osjetljiv na prljavštinu i nesagorive ostatke u gorivu. Kada te čestice dođu u katalizator mogu ga oštetiti ili uništiti., Kako prljavština u gorivu može da dospije u katalizator.......??
Dok ne trza dobar je
Kaze meni doktor hronična upala ,,crvene" lampice, lijek je oko 1 u mjesecu kad se naspe goriva za 20-30 KM
Šta god bilo samo ne zovite "majstore" iz Bihamka, osim da vas slepaju. Meni nije dobro radila kazaljka za gorivo i auto se ugasilo, jer je ostalo bez goriva. On došao i lupa cekicem po pumpi goriva a onda sprejom, osvjezivacem prska u cijev, kaže da povuče gorivo. Nigdje dijagnostike, nigdje zdravog razuma
Ej do vrha ?
Da nam nije baketa ne bismo znali ništa,ovako znamo u metar
Natocim vam spremnik do vrha klikse
Moze se voziti trideset godina. Testirano.
Neki dan odem da naspem goriva. Pita radnik na pumpi: Koliko da naspem !!! Rekoh: sipaj PUN !!! Radnik me pogleda i reče: Molim vas može li AUTOGRAM !!!
Zove te Sabit Tarcin iz marta 2022. da mu vratis fazon. Kaze mora i on vratiti onima od prije.
Redovno punjenje i praznjenje do kraja su najzdravija opcija za automobil. Najgora varijanta je stalno po malo dosipati i odrzavati spremnik punim. Nesto manje losa opcija je voziti stalno na rezervi... Kao i za baterije na mobitelima npr.. Redovan servis je svakako veoma vazan!
😳 raja ba? Ako je fakat ovakav omjer neistomisljenika stanje na cestama je super, voze se super mocna i ispravna auta, sve 5... msm ono. Uzas!
meni je rezerva kad fali goriva 10 %..... plovak povlaci gorivo sa povrsine i to je namjerno projektovano da ne povuce hamelj iz goriva sa dna, povuce li hamelj koji proleti kroz filter mozes se poselamit sa diznama i benzinca i dizela, treca stvar, pumpa u rezervoaru koristi gorivo kao hladilo jer valja dobacit gorivo linijom od 5-6 metara bez problema, nestane li odredjena kolicina goriva ona vinta uprazno i trosi mehanicke komponente pa se nemoj iznenadit kad nece da upali.