Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad če Hrvati o Rimcu počet,a ovaj preskoći Rimca
gooUser1613251566,..evo se vidi koga puca nacionalizam,ja sam komentirao ovo sa zdravog razuma i ideja(zelena sadašnjost i budućnost) cijeloga svijeta,ako netko ovoga uporedi s Rimcem onda je hrvatski nacionalista,pa jadan bio da si normalne glave bez nacionalizma(negativnog) i mržnje u sebi ,isto bi trebao komentirati,21. stoljeće,zelena energija,možda bi ti volio da smo još u 14. stoljeću u vremenu vaših ostvarenja i prosperiteta,...
Biče u forzi horajzen 5
vieruem da ios narod ne zna procitat ovo
ovaj zaostao 100 godina,Rimac ove performanse ima na elektro pogon,tko još prati ove stvari iz prošlog stoljeća,...obično pumpanje mišića steroidima i plaćanje reklama,..bez koristi u svakom pogledu,..dovoljno je da ostane još samo formula 1 i auto rely(na fosilna goriva),ostalo u povijest,..
Jusko ili Jasko bi mu bolje pasovalo
a i jusku bi
Kuka?
Te u zvalje cigane.
Meni cesto bude zao ove sirotinje sto ih kupuje. Ne bi ja svog rahatluka, malo planina, malo more, audi karavan, ali brz, par milja u dzepu, sta cu bacat na tvrdo auto, nema dijelova samo ih 125 proizvedeno, a u garazi necu da ga cuvam, vjerujte mi necu, necu i ne dam na glupost pare. Nema ni mjesta za kofer, koku, kavez sa pticom, nista... Na more, ne mozes, nemas gdje s njim ni u Njemackoj. Necu.
A taj koji ovo ima, svaki dan se voza u Audiju S8 i to na zadnjem sjedistu, a ovo mu je samo da ima da se qurci kad u kura ve krene.
I nečeš idi napuši gumu od svog bicikla!🤦‍♂️