Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za one koji ne znaju,dizajniranje auta je njemacko,bivsi dizajner Porsea se o tom brine,sto se tice tehnologije neke stvari su revolucionarne posebno brzina punjenja. Vozio sam G9 i auto je u rangu najboljih njemackih modela a u pojedinim stvarima i bolji
vidjet cemo servisnu mrezu
Za Vucicev leteci taxi?
Vučić je već naručio leteći automobil
nebeski automobil
dok je njemackom vladalo musko, vw, porshe, mecka, bmw su vladali svijetom. otkako je njemacka postala lgbt, potonuse bez glasa…
Ja ti glupog komentara!! problem je švabama kao i svim drugim Evropljanima, Amerikancima da su htjeli jeftinu radnu snagu a velik profit. Tako su Kinezi došli do posla i potrebne tehnologije. Sad imaju to i jeftinu radnu snagu. Sami sebi rezali u meso i kopaju polahko svoj grob. Tako je i u drugim sektorima (medicina)
Iz kine mi svi isti osim žaomia, nekako mi prirasto srcu
nije los Xpeng ,ali znate li da su na svakom prodatom autu kineski proizvodzaci u gubitku .Misija im je da ovladaju trzistem pa zato kineska vlada placa da mogu biti odrzivi na Europskom tzistu to je 30%.Znaci svaki auto u principu vise vrijedi neko sto se prodaje.Ja licno nebih ga kupio.
Tesla sa Ali Expressa…