Značajan porast prodaje
0
KIA posluje bez krize
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
budimo realni VW je stvarno dobar ali precjenjen auto, pogotovo u BiH i nije uopste toliko pouzdan kao npr Toyota, Honda ili neki japanski ili korejski auto. Ja imam Toyotu Starlet sa kojom sam preshao preko 300 000 i nisam imao ni najmanji kvar. Trenutno vozim ceed-a koji me stvarno odushevio kvalitetom izrade i cijenom. Dovoljna je samo cifra 7god garancije na mehanicke dijelove i motor i 12god na lim. To ni jedan drugi proizvodjac kola na svijetu ne nudi pa cak ni merceds ili BMW
NIHADE LOPOVE
Sta reci :)
VW sam imo tri komada, dva polovnjaka i jednog novog nista bolji auto od ostalih samo sad kad sam se \"rijesio\" tih auta mirnije spavam.
Teško,za tvoju informaciju VW je trenutno najveći proizvodjač automobila na Svijetu, slijede ga Toyota,Ford ......
mpzda dobro posluju ali kvalitet im nije na zavidnom nivou, elektronika nakon 40000 kilometara lagano otkazuje...
da konačno već neko hoće maknuti VW kult