Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLADIONIČARSKI BLOG. BESPLATNE DOJAVE: swan4inter-bet
na ovom portalu samo isfrustrirani jadnici! da se slikao sa novim a4 bilo bi-divi lopova, okle pare za a4 a kad ih vozaju ovi lopovi onda su ih zaradili covjek kupio sto je mogao da sebi priusti, nek mu je srecno i hairli iako dacia i nije neko auto al novo je novo!
hahahaha dobar jos kad im cujes pricu kako su kod starih auta bolji motori i u mnogo cemu kvalitetniji od novih hahahahahahaha
Ja koji ste vi idioti iskompleksirani,isfrustrirani i ljubomorni.Pola vas nema za kifle,pa onda svoje psihosomatske poremećaje liječite na ovom mjestu.Budi laf,pa kupi Audi A8,od svojih para,pošteno zarađenih.Hoćete,samo malo sutra.Čovjek je svojim novcima kupio šta je htio,nek mu je sa srećom i da ga Dacia služi.A vi ostali,trazite od roditelja marku za kafu i maštajte o polovnom Audiu iz 1986.godine,međedi nekulturni.
Zaista odavno nisam više nedobronamjernih ljudi na jednom mjestu... Doktore, sretno. I u životu i sa Dacijom.
@Jah Upravo tako...ovaj portal je pun zajedljivih i isfrustriranih guzica da je za nepovjerovati. Kad neko uspije j**** ga što je uspio. KAd neko ne uspije u nečemu onda ga opet j**** jer za njih je papak. Isto k\'o da se mora a narodu udovoljiti...pa nek\' je narod sretan. Ako je doktor zadovoljan sa Daciom, pustite ga nek\' uživa. I vi biste sigurno uživali da imate u čemu, nego visite na ovom portalu i j**** zdrave u mozak. Šupci.
Svaka cast covjeku na novom autu i na dobivenoj \"nagradi\". Ne kontam samo ove komentare smece od auta, vidi mu face itd... Ne znam odakle tolika zajedljivost. Covjek samo razmislja racionalno, u zemlji gdje je najcesce ogranicenje 50-80 km/h jace mu auto nije potrebno. Drugo, kupovina novog auta je najgora investicija gdje za tri godine gubis 50 % vrijednosti. Kupovinom skupljeg auta vise gubis i veci je rizik kradje, a on je kupio novo auto i ne misli hoce li ga neko ukrasti. Ocito mu auto ne treba za kur\"enje vec za prevoz od tacje A do tacke B. Da mu treba auto da malo produzi chunu onda bi kupio za istu lovu polovnog BMW-a, audija ili neko slicno auto. Doduce onda bi bili komentari, vidi fukare kupio polovno auto ili vidi papka kupio dobro auto da se kurchi itd... Itd.......
Papak - nepapak, al\' frajer je doktor medicine.
DIVI MU CUFA-PRAVA SANDŽAČKA...
HAHAHAHAH..PRAVI SARAJLIJA....OD PAMTIVIJEKA..SA DNA KACE...HAHAHAHA..
Česir je staro sarajevsko prezime još od pamtivjeka :)
a da nije možda ptarši...hahahahahaha
ili je sandžo,ili je istočna Bosna..hahahahaha..
ma jok, ovaj je iz foče došao(izbjego)
pravi sarajlija...hahahahahahahah...