Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izbor za auto godine 2020.. koliko ih je to provozalo automobile proizvedene 2020 ili model 2020? smiješno
"Svi koji su glasali mogu pratiti stanje glasova te nije moguće dva ili više puta glasati na anketi." Nije istina, lično sam glasao u prvoj sedmici glasanja preko 500 puta jer tek kasnije ste ukinuli mogucnost glasanja vise puta ,a prema anketi mnogi su to radili takođe za svoje ljubimce tipa za ovu Mazdu. Shodno tome glasanje je irelevantno jer ne prikazuje istinito stanje.
@dENd0Mania tako sam i ja 3 puta.
A audi nikako neulazi u konkurenciju ha ha ha ha ....ubcite i yugu j....vas on
ako mi neko moze logicki objasniti kako moze mazda cx330 ili merc benz b klasa biti u rangu sa kia ,skoda ili opel corsa ???? sorry ... magarac i lipicaner ne idu u istu klasu (mozda samo na klixu)
Moj konj u ovom takmičenju je Hana
Hahahahah Mazda, ko još vozi to sranje od auta??
Ko može parirat mercedesu od ovih sa liste.? Ne može niko!!! 1% ljudi u BiH sebi može kupit novog merca. kakva mazda, to je smiješno i upoređivat... čuj auto godine mazda.... I ja vozim VW jer nemam para za merca
ako baš hoćeš Mercedesa par godina star košta kao novi VW. Sve se može kad se hoće
Kakav je ovo izbor bez golfa 2, nije vam ovo relevantno
Ovo je baš relevantno, ipak biraju najveći stručnjaci na balkanu...
necu gledat, golf vodi??
Auta godine al u nekoj zgradi, uredu, hodniku