Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos jedno auto za politicare,uvezite neko novo auto za one koji imaju tanak novcanik.
pa ima fiat,kia,hyundai,ford,škoda,opel,vw. ili modeli tipa,fiesta,ceed,polo,i30,korsa isl. prije se vozili jugići i svi bili zadovoljni sada kao mali polo,joj fabie dobra ali mala,fiesta slatka ali znaš kada pođem (jednom godišnje) naodmor mala. šuplji kompleksi koji kupuju auta na metar a ne zbog potrebe
Stvarno lijepa i elegantno-markantna prevozilica!
a sta cemo mi njima prodat??? mozda dzem ili kajmak
naj sretniji dani vozaca Alfa Romeo, kad ga kupi i kad ga proda. Boga mi tako je i sa Jaguarom, vjencanje pravo, u pola cijene ga nece niko.
Samo nam Honda jos nedostaje.zna li neko zasto nas Honda obilazi?
Bilo je predstavništvo honde u Sarajevu, Rajlovac, mislim da je u mercovom salonu bio. Nije nikako radio, mislim da je do navike kupaca, a ni honda nema Bog zna kakvu ponudu zadnjih godina.
i jesi sposoban samo da auta reklamiras . posto.politicki uticaj.mos macku o rep okaciti
i jesi sposoban samo da auta reklamiras . posto.politicki uticaj.mos macku o rep okaciti
ma ovo su modeli za BiH 20-25.000KM sa PDV-om, nisu dali cijene da se ne uhvati red
prelijepe linije interijera i eksterijera
Pišanje po sirotinji😂😂
Fucking overrated vehicle.