29. februara
29

Izbor Klix Auto godine 2024: Heineken 0.0 sponzor nagrade auto godine po izboru čitalaca

Klix.ba
Heineken 0.0
Heineken 0.0
Dana 29. februara Klix.ba organizuje izbor automobila godine, što je već tradicionalna manifestacija realizovana uz podršku partnera i prijatelja, a među kojima je u ulozi sponzora i Heineken 0.0.
Nakon dinamične prošle godine kada je riječ o svijetu četverotočkaša, došao je trenutak da se rezimiraju brojne premijere i testovi koje ste mogli pratiti u Auto rubrici portala Klix.ba, a koji su samo uvertira u izbor Klix Auto godine.

Svečana ceremonija održati će se 29. februara u Hotelu Hills Sarajevo, a među partnerima koji su podržali događaj je i Heineken 0.0.

Heineken 0.0 je sponzor nagrade auto godine po izboru čitalaca. U svojoj novoj kampanji, poznati nizozemski brend bavi se pitanjem odgovornog konzumiranja uz pomoć globalne F1 superzvijezde Maxa Verstappena. Kao inspiracija, poslužilo im je istraživanje koje je pokazalo da su vozači često birani na temelju proizvoljnih razloga, a ne zbog onog najvažnijeg - da nisu pili alkohol.

Od prvog partnerstva s Formulom 1 2016. godine, Heineken je predan sprečavanju vožnje pod utjecajem alkohola, promovišući "Kada voziš nemoj piti" i nastavljajući s inovacijama kroz svoje marketinške kampanje.

Pored toga, Heineken ulaže značajna sredstva, odnosno 10% oglašivačkog budžeta brenda, s ciljem promovisanja odgovorne konzumacije.

Podsjetimo, u odluci koji automobil će ponijeti titulu Klix Auto godine 2024, mogu učestvovati i sami čitatelji putem ankete u kojoj biraju među sedam automobila koji su odlukom članova žirija i redakcije portala Klix.ba ušli u finalni krug.

Uoči samog izbora, ne zaboravite učestvovati ni u nagradnoj igri Klix Auto godine, koju možete pronaći na Instagram profilu Klix Auto, a gdje možete osvojiti jednu od vrijednih nagrada - sedam dana sa Klix Autom godine 2024, ulaznice za svečanu ceremoniju događaja te vaučer za gorivo.