Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslije ove vijesti ja svog ne prodajem hahahha
@Nekoizmase1234506789 Pa nije dvojka da moze 7 banki i pri tome 4l trosi. Ložike, naravno
nije vozila nego nisko letila
Nidje veze... Jedino dobra reklama za Ford lol
...ne kaze se dzaba, Ford masina....
Neka plati kaznu u roku od 7 dana ( pola cijene)🤣🤣
Da je ovdje ne ne bi se čudio jer je tu cilj policiji samo represija i uzet pare, al za Italiju me čudi da se može dogodit ovakav gaf. Neko bi malo trebao na biro pa nek razmisli
Vjerovatno je išla 70,3 KM/h ali to sistem nije pravilno zabilježio. Ako nije, onda ide moj Focus na OLX uz napomenu "Maksimalna brzina 703, al' u Italiji".
Ja sam svog vozio 707 km/h
Omakla joj se noga na gasu 😀
I kažu očuvan -žena ga vozila- Hahahahah
Kad Baka Prase vidi maloljetnicu
Ono kad kaze da je sama kuci
@gooUser1566950915 u ovom slučaju je bio sam u kući 😂😂
KEN BLOCK likes this :-)
Što ti je Ford
Kako se zove "vozačica"? Djeluje mi kao lažna vijest!!!
@rocker2000 Pa sta ti mislis da se necije ime i prezime tek tako moze objavit? Sto ce ti njeno ime? Da je potrazis na netu? Freaku jedan!
Znači ovi kad prave kaznu samo lupaju po ENTER tipki na tastaturi.Nema čitanja šta piše....samo ENTER drug....udri
@jasmin.selmanovic1 Procitaj samo koliko je kazni svaka od kamera u KS opalila prosle godine. Naravno da niko to ne cita, sistem automatski popunjava podatke u unaprijed pripremljen template gdje samo dodaje brzinu, kaznu na osnovu brzine itd.. neki sluzbenik isprinta hrpu toga, odnese nadredjenom da ispotpisuje hrpu toga, i salju hrpu toga. I onda, kad se desi kvar na kameri i pogresno registrovanje zbog tog, dodjes do ove situacije.
Da je 307 mozda bi i nekako povjerovao