Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjedeš u autobus i voziš se za male pare, ne voziš, čitaš knjigu, igraš igrice, zajebavaš se okolo.... mislim ne treba skup automobil da te voza.. jbg izgubi se čar vožnje...
I onda ce doci do smanjivanja broja radnih mjesta, tj. ukinut ces se neka radna mjesta npr. vozac i s druge strane doci do reformisanja nekih radnik mjesta npr. komercijalista
Yebo auto i od 100 miliona ako ga necu moci voziti, ono kad prebacis u vecu brzinu i slozis gas pa ti se ledja zalijepe za sjediste...neprocjenljivo.
Amerikancima svaka brucka smeta.
Kako je tuzno zivjeti u zemlji gdje je glupo biti sretan, gdje je glupo svojim vrijednim radom kupiti nove cipele ili dobar auto.