{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Interaktivna digitalna kampanja za Peugeot 107

S
15.8.2011. u 14:12
0
1
Interaktivna digitalna kampanja za Peugeot 107
0
U sklopu promocije modela 107 Peugeot je pokrenuo interaktivnu digitalnu kampanju lansirajući četiri personalizovana video spota koja su dostupna na YouTube-u.

Svaki online korisnik posjetom linka 107experience i postavljanjem svoje fotografije preuzima ulogu u jednom od četiri nova video spota za 107-icu.

Ovom kampanjom Peugeot pokazuje da prati komunikacijske trendove i da želi i na ovaj duhovit i zabavan način komunicirati sa Peugeot ljubiteljima širom svijeta.

“Peugeot je prepoznao značaj online kanala za komunikaciju sa korisnicima i ova kampanja za 107-icu je samo jedna od aktivnosti. Pored online komunikacije na globalnom nivou, Peugeot BiH je na proljeće ove godine lansirao vlastitu fan stranicu na Facebook-u (www.facebook.com/peugeotbih) na kojoj aktivno komuniciramo sa našim kupcima i korisnicima naših usluga. Ta dvosmjerna komunikacija se pokazala kao veoma efikasna. Pričinjava nam veliko zadovoljstvo kada nam se neko od Peugeot vozača javi sa pitanjem ili nedoumicom i mi na brz i jednostavan način možemo odgovoriti ili pomoći u rješavanju problema”, istakao je Denis Mašić, direktor marketinga kompanije Vermont, generalnog uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Svoje fan-ove Peugeot BiH redovno nagrađuje kao i u nedavno završenoj igri “Peugeot u ritmu ljeta” i priređuje druga iznenađenja želeći nagraditi povjerenje Peugeot vozača i ljubitelja širom BiH.

Pored Facebook-a Peugeot BiH je za online korisnike dostupan i na Twitter-u i na YouTube kanalu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: