Korejanci idalje napreduju
0
"Hyundai" najkvalitetniji, tvrdi "Auto Bild"
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niti je vw/audi sto je nekada bio niti su hyundai i chevy sto su nekada bili - ali u ovoj krizi njima raste i prodaja i kvalitet. Hyundai ne da rastura u Americi nego je povalio i Toyotu i Hondu sa novom Sonatom...a necemo o americkim prozvodjacima. Ko prodaje babovinu kupiće Aidi i VW a ko pare sam zaradi vjerovatno Korejce ili Japance...
Super...............vise info na BHBus.net
VOZIM SANTA FE-A 2006,2.2.crdi 150ks DO SADA POPRAVLJAO LETVU VOLANA, KLIMU, KRAJNICE, ZADNJI LONAC. IAKO SAM UZEO FULL OPREMU, U HYUNDAI-U NEMA XENONA, NEMA NAVIGACIJE.
Jest\', al\' u ku..rcu
ja licno imam ix35 i prezadovoljan sam.. sve imas u jednom autu.. i mislim da je jeftin za ono sto dobijes od auta..
@smijesno - pa gleda se procentualno i to, a nacin po kojem ti \"racunas\" je vise nego smjesan... gleda se prosjecno, a istrazivanje se vrsi na osnovu niza parametara i niza pokazatelja... e kada u takvoj situaciji \"svabo\" kaze da je Hyu najbolji ja bih se zapitao... vidim da neki i nebi, al helem nejse... Nije za glupog bosanca nista osim VW!!! I da ne bude zabune i ja sam bosanac...
ma jasta nego, hyndai plasticni eto bolji od audija a4....ili nove c klase...hahahah jeste kad kod 25 000 vlasnika imas svega 5% vlasnika hyndaija...nije isto kad od 10 000 VW npr opozoves 10% i to je automatski hiljadu vozila za opoziv...i nek kod hyndaija kojih je recimo prodano 2500 opozovu isto 10% vozila to je 250 vozila..i naravno da je vise VW opozvano i da je hyndai po tom pitanju \"kvalitetniji\" ;)
tipicno..