{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promo
/
Hyundai nagrađuje povjerenje: Svi modeli dostupni po promotivnim cijenama

10.10.2018. u 12:22
4
Hyundai nagrađuje povjerenje: Svi modeli dostupni po promotivnim cijenama
4
Hyundai nagrađuje povjerenje: Svi modeli dostupni po promotivnim cijenama
Hyundai u Bosni i Hercegovini s ponosom predstavlja potpuno novu gamu svojih modela i to u svim segmentima. Prefiks NOVI počinje s i20, modelom B segmenta, koji je prošao detaljan redizajn i koji je upravo stigao na naše tržište.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
U segmentu kompaktnih vozila tu je Novi i30, dok SUV segment predstavljaju atraktivna KONA, koja je nedavno imala premijeru u Bosni i Hercegovi, zatim Novi Tucson-najprodavaniji SUV u našoj zemlji koji je prošao "zatezanje bora" kako bi spremno zadržao lidersku poziciju. Ponudu istinskih noviteta zaključuje novi Santa Fe, premium model, koji postavlja nove standarde u svojoj klasi.

Jedinstvenom ponudom novih modela, s kojom se ne može pohvaliti niti jedan drugi brend, Hyundai u Bosni i Hercegovini pokrenuo je akciju "Hyundai nagrađuje povjerenje", kako bi naše nove modele učinili dostupnim što većem broju kupaca. Pod sloganom "TOP cijene za Vaše povjerenje" svi modeli iz game dostupni su po promotivnim cijenama: Novi i20 (19.990 KM), Novi i30 Classic (25.990 KM), Elantra Trend (26. 990KM), KONA Drive it (33.990), Novi Tucson Comfort (36.687KM).

Pored promotivnih cijena, Hyundai u Bosni i Hercegovini, osigurao je i posebne uslove finansiranja za sve modele iz game. U ovoj jedinstvenoj ponudi, mjesečna rata može da bude manja čak do 25% u odnosu na uobičajene načine finansiranja. Da, 25%! Naime radi se o tome da uz učešće i ostatak vrijednosti vozila po 25 % mjesečna rata iznosi nevjrovatnih 219 KM uz rok otplate 60 mjeseci.

Kada su u pitanju ostali modeli rate su slijedeće kod i30 285 KM, Elantra 297 KM, Kona 374 KM i Tucson 403 KM naravno sa po 25 % učešća i ostatka vrijednosti vozila. Nominalna kamatna stopa na iznos finansiranja je 4,85 % (*EKS 6,35 %). U cijenu vozila nisu uračunati troškovi kasko osiguranja i ostali troškovi koje klijent ima prlikom registracije. Rok otplate 60 mjeseci.

Za više informacija o samom načinu i uvjetima finansiranja kontaktirajte vašeg najbližeg Hyundai ovlaštenog prodavca ili nas posjetite u našim prodajno servisnim centrima Sarajevo - (Bare, Šip), Mostar, Banja Luka, Doboj – Matuzići i Brčko.

U akciji je ograničen broj vozila. "Posjetite nas, testirajte nove modele", poručuju iz Hyundaija. Pored promotivnih cijena, Hyundai u Bosni i Hercegovini, osigurao je i posebne uslove finansiranja za sve modele iz game. U ovoj jedinstvenoj ponudi, mjesečna rata može da bude manja čak do 25% u odnosu na uobičajene načine finansiranja. Da, 25%! Naime radi se o tome da uz učešće i ostatak vrijednosti vozila po 25 % mjesečna rata iznosi nevjrovatnih 219 KM uz rok otplate 60 mjeseci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: