{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hyundai i40 ima najbolju konstrukciju karoserije

S
1.11.2011. u 14:33
0
0
Hyundai i40 ima najbolju konstrukciju karoserije
0
Hyundai i40 osvojio je prestižno priznanje za "Najbolju konstrukciju karoserije" od strane EuroCarBody organizacije sastavljene od automobilskih dobavljača i industrijskih eksperata iz cijelog svijeta. Ujedno, ovo je prvo priznanje za jednog azijskog proizvođača automobila u okviru EuroCarBody organizacije.

Na ovogodišnjem takmičenju, u prisustvu preko 500 delegata, Hyundai i40 je bio u konkurenciji sa ukupno devet drugih automobilskih marki (Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Land Rover i Volkswagen). Sa ukupno 37,98 poena, Hyundai i40 je bio ispred modela Audi A6 i Mercedesa B klase kao najbližim pratiocima.

Kako je navedeno, žiri je posebno dojmila kakvoća i čvrstoća čelika najbolje kvalitete, te poboljšani spojevi koji su dali iznimnu čvrstoću karoseriji uz malu masu.

Nešto ranije, Hyundai i40 je od strane Euro NCAP-a dobio maksimalnih pet zvijezdica za sigurnost, a prema pojedinačnim ocjenama model je ocjenjen kao jedan od najsigurnijih u klasi, jer je uveliko nadmašio rezultate konkurencije poput Peugeot 508, Toyota Avensis, VW Passat, Škoda Superb, Mazda 6, Citroen C5 i drugi.


Ne štedeći na materijalima ali niti na opremljenosti modela Hyundai i na ovaj način pokazuje opredjeljenost za zadovoljstvo kupaca. Uz jedinstveni program brige za kupce (3x5 program brige) Hyundai trenutno bilježi odlične prodajne rezultate na evropskom tržištu jer su kupci shvatili da kod Hyundai-a u najčešćem broju slučajeva za novac dobijaju najviše.

Hyundai i40 predstavljen je na BH tržištu u mjesecu septembru.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: