Korištenje društvenih mreža
0

Hyundai BH i na Facebooku

Sarajevo-x.com
Radeći konstantno na unaprijeđenju usluge i zadovoljstva kupaca, Hyundai je pokrenuo facebook stranicu kao dodatni komunikacijski kanal sa ciljem što jednostavnijeg i bržeg protoka informacija.
Uz facebook stranicu, nešto ranije je pokrenut i youtube kanal kako bi na vrijeme i u svakom trenutku zainteresirani mogli dobiti sve informacije i pogledati najaktuelnije video sadržaje.

Posjetioci na facebook stranici Hyundaija mogu aktivno učestvovati svojim komentarima, a uz najaktuelnije novosti i zbivanja vezana za Hyundai posjetioci mogu vidjeti i fotografije sa mnogih događanja u organizaciji Hyundai Auto BH. Uz aktuelnosti, tu su i video sadržaji i mnogi drugi interesantni detalji. Uskoro će biti organizovana i nagradna igra za sve posjetioce facebook stranice.

"Stavljajući kupca uvijek na prvo mjesto pokrenuli smo facebook stranicu kao dodatni način za komunikaciju. Uz to u ovoj godini smo pokrenuli i potpuno novu web stranicu kao i youtube kanal, što dovoljno potvrđuje našu opredjeljenost ka "novim medijima". Trudit ćemo se da posjetiocima i ljubiteljima Hyundai vozila na facebook-u svakodnevno nudimo nove i zanimljive sadržaje. Smatramo da je sada urpavo pravi trenutak za lansiranje facebook stranice, jer nas u mjesecu septembru očekuje promocija tri nova Hyundai modela (Veloster, Elantra i i40wgn) koje ćemo svakako komunicirati i promovisati putem interneta. Koristimo priliku da pozovemo sve Hyundai vozače, kao i ljubitelje Hyundai vozila da nam se pridruže." - izjavio je Mustafa Čopelj, marketing i PR manager Hyundai Auto BH.