{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vikend sa Hyundai Velosterom

S
24.8.2011. u 09:57
0
0
Vikend sa Hyundai Velosterom
0
Kao što je nedavno i najavljeno Hyundai u periodu od 24.08. do 10.09.2011. organizuje nagradnu igru na Hyundai BH facebook profilu, sa ciljem promocije Hyundai profila, ali i promocije novog modela Hyundai Veloster.

Svi prijatelji Hyundaija na facebook profilu sa napunjenih 18 godina mogu učestvovati u nagradnoj igri i osvojiti vrijedne nagrade kao što su vikend uz Hyundai Veloster, Hyundai majice, kape, CD-e Hyundai promotora Harisa Džinovića i još mnogo toga.

Osnovni koncept nagradne igre jeste da posjetioci napišu impresiju, ili slogan, koje na njih ostavlja novi model Veloster, nakon pogledanih video spotova, fotografija i ostalih materijala. U konkurenciju za nagrade ulaze samo oni koji imaju minimalno pet „like-ova“ na njihov komentar ili slogan od svojih prijatelja ili prijatelja Hyundai facebook profila. Najzanimljiviji slogan, koji će proglasiti tročlana komisija, koristit će se za promovisanje modela Veloster na BH tržištu.

Hyundai poziva sve da posjete Hyundai profil na facebook-u, učestvuju u nagradnoj igri i možda baš oni osvoje neku od vrijednih nagrada.Hyundai Veloster koji će na BH tržištu biti predstavljen sredinom mjeseca septembra po mnogo čemu je jedinstven automobil. Troja vrata, jedna sa strane vozača, dvoja sa strane suvozača, prostranost atipična z ajedan coupe, sigurnost i ekonomičnost samo su neke od karakteristika najnovijeg Hyundaija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: