Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ameri se ujedine sa Evropljanima samo da Evropa iscupa iz finansijskebule njihove propale firme. Jos uz to otarase se zdravog tkiva a zadrze svoja americka sranja
Jedina dva brenda u citavom koncernu da valjaju
@ČičineBrčine Ne valja niti jedan. Vise je auto kod majstora nego kod vlasnika.
fiat? Ti si pao sa Marsa i pojma nemas o kvalitetu.
Evo da im ja pomognem kupit ću maseratija od jedno dvaes' godina.
Prodajem Alfu 145
Moraju propast kad se fiata i alfe niko jos nije navozao. Nema bez svabe nista.
ima ba, ima. Japan pravi auta vtec hondin motor još nije imao nijednu havariju od kad ih proizvode, koliko vw-a je umrlo u tvom naselju. subaru npr, sahraniće svakog audia
Svabo samo zna napraviti konzervu od auta nije ugodno jos ima probela msa emijsom motori su preslabi Alfa Fiat je daleko ispred Svabe ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nek ih kupi volkswagen.
Bolje vala nek idu Amerikanci u pm. Obje bi firme progledale garant
Neka molim te. Radije da ih kupi Tata ili Geely nego Narodno Prometalo, mozda zadrze koju karakteristicnu liniju. Kako su njemci u zadnje 54 serije automobila (redizajn na redizajn) ponovo otkrili lenjir, slijedeca Alfa ili Maserati bi billi tupih linija bez sekunde emocije. Zadnji Golf i Passat vise lice na skolski rad nekog djeteta na temu "hajde da ucimo kako se crtaju ravne linije", nego djelo ozbiljnog dizajnera. Mozda zato potonji i nije potpisan.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)