Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BMW se bolje ponasa na putu od bilo kojeg auta. Ko razumije - razumije. Puno bolji od Mercedesa. Znam sta pisem je sam vozio E220. A sad vozim 520d. Potrosnja je ispod 5 litara. Mercedes je pun plastike, isto sponzorusa.
220 i 520 vozio i sad si ti ko strucnjak neki🤦🏻‍♂️
arena Nisam strucnjak ali sam presao milione kilometara i promijenio dosta auta za mojih 26 godina koliko imam vozacku. Uostalom radim na razvoju auta.
BMW je iz Bavarske, a ne iz Bavarije (to je engleski naziv). Znači Bayerische Motorenwerke. (bavarske fabrike motora). To što ste vi napisali je prevod s engleskog, s kojeg ste prekopirali članak, bez ikakvog razmišljanja. Potrošili ste 5-10 minuta na vijest.
Hovno od auta. Kresimir Mustapic
Samo odite u Mercedes muzej sto je otvoren da vidite istoriju auta I legende motora
Bio jarane ali Bertha Benz je Benz
Bmw nije avion nego je pravio propele gospodine
dobar ovaj mercedesov logo
De malo o koronin, taman mi se pritisak stabilizovao