Nova kampanja Volkswagena
0

Golf Rabbit, ljubimac s karakterom

Sarajevo-x.com
"Golf Rabbit. Ljubimac s karakterom" - naziv je nove Volkswagen kampanje. Volkswagen ni ovaj put neće iznevjeriti svoje kupce, jer im nudi uštedu od 6.300 KM pri kupovini novog Golfa 6 sa bogatom opremom.
Hromirani logotip "zeca", aluminijske felge "Wellington"- 15 i zatamnjena zadnja bočna stakla glavni su vanjski znaci po kojima se poznaje izvedba Golf Rabbita. Naime, ova harizmatična oznaka prvenstveno je korištena u Americi kao alternativni naziv za model Golf, a potom se javlja na europskom tržištu kao posebna izvedba opreme sa nešto naglašenijim sportskim detaljima.

Da Golf Rabbit ne ostavlja želje neostvarenim pobrinuće se još mnoštvo dodatne opreme koja ga krasi: metalik lak; centralno daljinsko zaključavanje; dvozonska automatska klima; CD mp3 uređaj sa 8 zvučnika; prednja svjetla za maglu sa statičkim zakretnim svjetlom; električno podesiva vanjska ogledala sa grijanjem; mali kožni paket; srednji naslon za ruke naprijed sa pretincem; četvero vrata sa električnim podizačima stakala naprijed i nazad; sportska sjedišta naprijed podesiva po visini, sa podrškom za leđa i džepovima za odlaganje; senzor za kišu; coming - leaving home funkcija; automatsko zatamnjenje unutrašnjeg ogledala; multifunkcionalni putni računar "Plus"; kontrolni pokazatelj stanja guma; srednji naslon za ruke nazad, sa otvorom za skije i aluminijski rezervni točak punih dimenzija.

"Hronološki gledano, Golf predstavlja najuspješniji model u historiji Volkswagen marke i treći je u poretku najprodavanijih modela u svijetu. Ne treba sumnjati da će pojava Golf Rabbita na našem tržištu, koje je tradicionalno naklonjeno Golfu, osvojiti brojna srca kupaca. Jer u kombinaciji sa 1,6l turbo dizelskim motorom snage 77 kW, Rabbit opremom, i tradicionalnim vrijednostima Golfa poput vrhunskog kvaliteta izrade i najboljeg očuvanja cijene na tržištu rabljenih vozila, Golf predstavlja najpametniji izbor", izjavio je Ismir Omeragić, brend menadžer Volkswagen putničkih vozila.